tirsdag 23. september 2008

Pyramidekort på bestilling





Elsker å få bestillinger på kort.. nå har jeg fått min tredje bestilling. Kanskje ikke så mange, men det tyder iallfall på at noen setter pris på det jeg lager og ønsker at jeg skal lage noe fint til dem ;) Pluss jeg har egentlig et mål om å bli "selvgående" scrapper, dvs at jeg kun kan kjøpe scrappeutstyr for de pengene jeg tjener på kortsalg osv. Må kanskje begynne å markedsføre meg litt da.. hehehe




pyramidekortet lagde jeg ved å se på et bilde av en mal, synes nesten det ble lettere enn å printe ut og dikkedere. målene ble helt perfekte, så den var nå grei allikevel! har brukt stempel fra stempeglede, thickers, rondeller og brads i stemplede retroflowerblomster og en pinne jeg kjøpte på KontantEngros, der hadde de slike i lange lengder med mange tykkelser. billig også. hehe.

julehanglar


Er ganske så inspirert av kortene til Hanglardesigner Tussan (Hanglar er mine små yndlinger om dagen.. sååå søte). Så da måtte jeg lifte et av henne da. Resultatet ser dere over:

søndag 21. september 2008

kort med nye stempler og puncher




Har gått til anskaffelse (måtte bare ha) av retroflowerpuncher i 3 forskjellig størrelser, samt stempler fra stempelglede.. da jeg så at du kunne stemple nydelige blomster og punche de ut med retroflowerpunchene ble disse som jeg synes var kjedelige før-punchene, plutselig veldig spennende!! og jeg synes resultatet blir nydelig. Veldig fornøyd med fargevalget her også, turkis er min yndlingsfarge btw ;) Dette var mitt første criss cross kort, kjekt med noe litt annereldes.