søndag 25. oktober 2009

et julekort til


Har fått sansen for julekort i litt mer duse farger.. føler absoutt ikke for å lage brannbilrøde og grønne julekort nå.. kanskje sammenheng med at den enn så lenge kun er oktober? Men godt å være igang.. så har jeg alt klart til det blir desember.


Har brukt stempel fra Motivet (søtt, hva? ) og tekststempler fra North Star Stamp.. Spellbinder dies sirkler og snøfnugg.. ohhh, jeg bare elsker den nye Cuttlebugen min og mine nye dies. :)

4 kommentarer:

Eva Helen sa...

Så herlig kort du har laget.Likte godt oppsettet,fargene og ikke minst det søte stemplet du har brukt.Hun var da helt skjønn da :-)

Klem Fra Eva Helen

Stempelguri sa...

Hei, så masse flotte kort du har laget :D Dette var kjempesøtt..så fint stempelmotiv!! Liker også sånne duse farger på julekort!!
Stempelhilsen fra Cesilie :o)

Hege-Annie Simonsen sa...

Nydelig! Enig i at det kan bli litt mye med julrødt og grønt på julekortene, og at de dusere kortene er vakre. Men NOE rødt og grønt til den store høytiden MÅ det jo bare bli!! Hihi!

Tusen takk for kommentarer på mine DT kort laget for Forsbakk's Ting & Tang, inne i Cesilie Forsbakks (Stempelguris) blogg!! Setter SÅÅ stoor pris på alle som tar seg tid til å legge igjen noen ord!! :))

Ønsker deg lykke til med resten av julekortproduksjonen! Og så må jeg bare si at jeg falt heelt for det vinflaske-korsettet i sterk blå/turkis farge!... Er så glad i blått og i det hele tatt var den "etiketten" bare så stilig! :)

Ha ei god uke! Klem, Hege

Hanne sa...

Du lager så mye fint! Dette julekortet var nydelig! Supre farger!!!

Ha en fin helg!
Hanne