søndag 29. juni 2008

En søt, liten boks



Åh, disse papirene er så herlige! Sommerslige og fine ;) Skal fylle boksen med noe godsaker og gi til noen jeg er glad i.. vet ikke helt hvem enda.

Babybok


Lagde denne til ei venninne som fikk ei jente.. Ble veldig fornøyd med den, har lagt boka helt fra bunn av. Det er flere lommer som utgjør sidene, og inni disse er det små tags.

Gamle greier






Legger ut noe av det jeg har laget tidligere.. siden jeg er så sen med å scrappe noe nytt som jeg kan fylle bloggen med (arbeider med saken, bare så det er sagt..) Kort nr. 2 og 4 ovenfra er lift av Silvia.

torsdag 19. juni 2008

I am in luuuuv ;)


Har forelska meg helt i Hanglar og Stanglar-stemplene! Har nok ganske mye med at mange superflinke kortlagere der ute lager så mange fine kort med disse stemplene.. og jeg lar meg imponere. Pluss jeg digger småputtelarbeidet.. Å male figurene med distress ink er jo bare det kjekkeste som finnes ;) (pluss jeg må øve meg..). Dette er en lift av Anita fra Anitas Hobbyblogg (en blogg jeg forleden fant, og ikke klarer slutte å se i). Takk for all inspirasjon!
De runde stemplene er fra Ettrykk, også de er jeg helt på tuppene etter... In luuuuv ;)


Må lage mange flere sånne kort.. men jaggu tok det tid! Brukt noen timer over 2 kvelder nå.. ble ca 90 % fornøyd. hehe

tirsdag 17. juni 2008


Det første jeg legger ut her er det siste jeg har laget! Rykende ferskt, tom. endel av materialene. Fant disse supersøte harde "papp-posene" på en hobby butikk: Kontakt Engros i Stavanger. Måtte jo bare ta disse, og lage noe ut av det. Til meg selv denne gangen, dvs. til pennene mine.

Har også fått veldig sansen for små blomster (som jeg ikke kunne fordra før), så dette er det aller første jeg har laget med slike små primablomster. Kjøpte meg en 4-5 flasker idag, MÅTTE ha - selvfølgelig i litt ulike farger. Blomster er gode greier ;) Også brukt 2 nye puncher jeg har kjøpt, digger dem ;)

Velkommen inn!
Ja, da har jeg skaffet meg en blogg! Min aller første blogg, helt på impuls... For en utrolig grei måte å samle alle skaperverkene mine, tanker, ideer osv osv.